Proiecte sportive

proiecte-sportive
  1. Verde pentru Biciclete

In anul 2008, Fundatia Bega a initiat campania “Verde pentru Biciclete”, avand ca scop incurajarea mersului pe bicicleta in randul cetatenilor de toate varstele in comunitatea locala, pe considerentul reducerii poluarii si a circulatiei supraaglomerate, precum si a cresterii nivelului de sanatate a locuitorilor orasului Timisoara.

In luna februarie 2010, Fundatia Bega a initiat campania "Angajatori pe doua roti", in cadrul proiectului "Verde pentru Biciclete". Campania „Angajatori pe două roţi” isi propune promovarea mersului pe bicicletă prin intermediul angajatorilor din Timişoara. Încurajăm companiile timişorene să deruleze activităţi în cadrul organizaţiei, venite să susţină adoptarea bicicletei ca modalitate alternativă de transport sănătos şi ecologic. Pana in acest moment, au fost donate de catre Fundatia Bega peste 600 de biciclete angajatilor unor companii locale si nationale.Fundaţia Bega şi Campania “Verde pentru Biciclete” vă invită să deveniţi partenerii noştrii în demersul nostru de a crea un oraş  curat cu cetăţeni sănătoşi.

Mai multe informatii pe www.pedaleaza.ro

biciclete-donate